
No image available
The Personal Edit|Urtegaarden Æteriske Olie Lavendeolie| Other Products
USD 2.70
Other Products / General Merchandise / Other Products
Urtegaarden Lavendelolie 10 ml – 100% ren æterisk olie
Urtegaarden Lavendelolie er en 100% naturlig og ren æterisk olie fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra Lavandula angustifolia. Den bløde, blomstrende og aromatiske duft har gjort lavendelolie til en af de mest populære æteriske olier til aromaterapi, hudpleje og wellness.
Lavendelolie er særligt kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber. I aromaterapi anvendes den ofte til at skabe en harmonisk og rolig atmosfære, hvor den milde blomsterduft bidrager til velvære og afslapning.
I hudpleje anvendes lavendelolie i fortyndet form i ansigts- og kropsplejeprodukter. Olien er værdsat for sine antiseptiske, cellefornyende, beroligende og talgregulerende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.
Lavendelolie er desuden af levnedsmiddelkvalitet og kan anvendes som smagsgiver i søde sager som bolsjer, vingummi, frugtflæsk og bagværk. Må aldrig indtages ufortyndet.
Den klassiske blomsterduft gør også lavendelolie til en populær ingrediens i naturlige parfumer og duftblandinger, hvor den fungerer som en harmonisk mellemnote.
Fordele ved Urtegaarden Lavendelolie
100% ren og naturlig æterisk olie
Blød og afslappende blomsterduft
Velegnet til aromaterapi og wellness
Beroligende og antiseptiske egenskaber
Kan anvendes i hudplejeprodukter
Velegnet til alle hudtyper
Levnedsmiddelkvalitet
Populær i naturlig parfume
Duftprofil
Dufttype: Blomstrende, blød og afslappende
Duftnote: Mellemnote
Anvendelse
Aromaterapi: Beroligende og afslappende duftoplevelse.
Hudpleje: Maks. 1% i færdige produkter. Følg altid opskriften.
Fødevarer: Anvendes fortyndet efter opskrift.
Parfume: Blød og harmonisk mellemnote.
Må aldrig anvendes eller indtages ufortyndet.
INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Brand:UrtegaardenSKU:5709286236022Tags:Kvinder, MændStørrelse:10 ml
View productUrtegaarden Lavendelolie er en 100% naturlig og ren æterisk olie fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra Lavandula angustifolia. Den bløde, blomstrende og aromatiske duft har gjort lavendelolie til en af de mest populære æteriske olier til aromaterapi, hudpleje og wellness.
Lavendelolie er særligt kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber. I aromaterapi anvendes den ofte til at skabe en harmonisk og rolig atmosfære, hvor den milde blomsterduft bidrager til velvære og afslapning.
I hudpleje anvendes lavendelolie i fortyndet form i ansigts- og kropsplejeprodukter. Olien er værdsat for sine antiseptiske, cellefornyende, beroligende og talgregulerende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.
Lavendelolie er desuden af levnedsmiddelkvalitet og kan anvendes som smagsgiver i søde sager som bolsjer, vingummi, frugtflæsk og bagværk. Må aldrig indtages ufortyndet.
Den klassiske blomsterduft gør også lavendelolie til en populær ingrediens i naturlige parfumer og duftblandinger, hvor den fungerer som en harmonisk mellemnote.
Fordele ved Urtegaarden Lavendelolie
100% ren og naturlig æterisk olie
Blød og afslappende blomsterduft
Velegnet til aromaterapi og wellness
Beroligende og antiseptiske egenskaber
Kan anvendes i hudplejeprodukter
Velegnet til alle hudtyper
Levnedsmiddelkvalitet
Populær i naturlig parfume
Duftprofil
Dufttype: Blomstrende, blød og afslappende
Duftnote: Mellemnote
Anvendelse
Aromaterapi: Beroligende og afslappende duftoplevelse.
Hudpleje: Maks. 1% i færdige produkter. Følg altid opskriften.
Fødevarer: Anvendes fortyndet efter opskrift.
Parfume: Blød og harmonisk mellemnote.
Må aldrig anvendes eller indtages ufortyndet.
INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Brand:UrtegaardenSKU:5709286236022Tags:Kvinder, MændStørrelse:10 ml
Product details
Urtegaarden Lavendelolie 10 ml – 100% ren æterisk olie
Urtegaarden Lavendelolie er en 100% naturlig og ren æterisk olie fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra Lavandula angustifolia. Den bløde, blomstrende og aromatiske duft har gjort lavendelolie til en af de mest populære æteriske olier til aromaterapi, hudpleje og wellness.
Lavendelolie er særligt kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber. I aromaterapi anvendes den ofte til at skabe en harmonisk og rolig atmosfære, hvor den milde blomsterduft bidrager til velvære og afslapning.
I hudpleje anvendes lavendelolie i fortyndet form i ansigts- og kropsplejeprodukter. Olien er værdsat for sine antiseptiske, cellefornyende, beroligende og talgregulerende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.
Lavendelolie er desuden af levnedsmiddelkvalitet og kan anvendes som smagsgiver i søde sager som bolsjer, vingummi, frugtflæsk og bagværk. Må aldrig indtages ufortyndet.
Den klassiske blomsterduft gør også lavendelolie til en populær ingrediens i naturlige parfumer og duftblandinger, hvor den fungerer som en harmonisk mellemnote.
Fordele ved Urtegaarden Lavendelolie
100% ren og naturlig æterisk olie
Blød og afslappende blomsterduft
Velegnet til aromaterapi og wellness
Beroligende og antiseptiske egenskaber
Kan anvendes i hudplejeprodukter
Velegnet til alle hudtyper
Levnedsmiddelkvalitet
Populær i naturlig parfume
Duftprofil
Dufttype: Blomstrende, blød og afslappende
Duftnote: Mellemnote
Anvendelse
Aromaterapi: Beroligende og afslappende duftoplevelse.
Hudpleje: Maks. 1% i færdige produkter. Følg altid opskriften.
Fødevarer: Anvendes fortyndet efter opskrift.
Parfume: Blød og harmonisk mellemnote.
Må aldrig anvendes eller indtages ufortyndet.
INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Brand:UrtegaardenSKU:5709286236022Tags:Kvinder, MændStørrelse:10 ml
Urtegaarden Lavendelolie er en 100% naturlig og ren æterisk olie fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra Lavandula angustifolia. Den bløde, blomstrende og aromatiske duft har gjort lavendelolie til en af de mest populære æteriske olier til aromaterapi, hudpleje og wellness.
Lavendelolie er særligt kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber. I aromaterapi anvendes den ofte til at skabe en harmonisk og rolig atmosfære, hvor den milde blomsterduft bidrager til velvære og afslapning.
I hudpleje anvendes lavendelolie i fortyndet form i ansigts- og kropsplejeprodukter. Olien er værdsat for sine antiseptiske, cellefornyende, beroligende og talgregulerende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.
Lavendelolie er desuden af levnedsmiddelkvalitet og kan anvendes som smagsgiver i søde sager som bolsjer, vingummi, frugtflæsk og bagværk. Må aldrig indtages ufortyndet.
Den klassiske blomsterduft gør også lavendelolie til en populær ingrediens i naturlige parfumer og duftblandinger, hvor den fungerer som en harmonisk mellemnote.
Fordele ved Urtegaarden Lavendelolie
100% ren og naturlig æterisk olie
Blød og afslappende blomsterduft
Velegnet til aromaterapi og wellness
Beroligende og antiseptiske egenskaber
Kan anvendes i hudplejeprodukter
Velegnet til alle hudtyper
Levnedsmiddelkvalitet
Populær i naturlig parfume
Duftprofil
Dufttype: Blomstrende, blød og afslappende
Duftnote: Mellemnote
Anvendelse
Aromaterapi: Beroligende og afslappende duftoplevelse.
Hudpleje: Maks. 1% i færdige produkter. Følg altid opskriften.
Fødevarer: Anvendes fortyndet efter opskrift.
Parfume: Blød og harmonisk mellemnote.
Må aldrig anvendes eller indtages ufortyndet.
INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Brand:UrtegaardenSKU:5709286236022Tags:Kvinder, MændStørrelse:10 ml
Product information
COL-b010fe852a606fd3f6b3c0cc69e4c35b818a10d4
Other Products / General Merchandise / Other Products
Other Products / General Merchandise / Other Products



















